Леся Нікітюк нарешті розсекретила, чому досі не має бойфренда

Новини шоубізнесу
601
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Леся Нікітюк віджартовується від питання, що стосується її особистого життя
Фото: lesia_nikituk / Instagram

В усьому виявилася винна бабуся телеведучої

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка натякнула популярному чоловікові, яку вона носить білизну, здобула свою популярність завдяки шоу “Орел і решка”. Потім вона полюбилася телеглядачам як співведуча Сергія Притули у шоу “Хто зверху?"

Леся підкорила українського глядача своєю простотою, відвертістю та гумором з народу. Проте, довкола Нікітюк завжди розпускаються плітки стосовно її особистого життя. Головне, що тривожить підписників це те, що Леся досі лишається самотньою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Попри те, що зірці ТБ вже 36 років вона досі не знайшла супутника по життю. Про те, чому телеведуча до сих пір лишається самотньою повідомив сайт Один Факт. Отож, як говориться у матеріалі видання, Леся розповіла, в чому причина її самотності. Отож, Нікітюк зазначає, що ще в шкільні роки її бабуся обмела віником. Це нібито призвело в подальшому до того, що дівчина ніяк не може відшукати собі хлопця по долі.

Відтак, як говорить Леся, ані кар'єра, ані щільний графік роботи тут ні до чого. Зауважимо, що за давньою прикметою дійсно, якщо людину обмітають віником, то вона нібито ризикує бути самотньою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леся Нікітюк розповіла, чому ніколи не зачіпає політичні теми в Instagram. Ведуча Нового каналу з 4 мільйонною аудиторії в соцмережі розповіла про головні правила-заборони у веденні сторінки.