Після майже 3-х років мовчання Олег Винник, наче й не було нічого, готується до світового туру

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник повертається на сцену
Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Співак несподівано заявив. що повністю оновив свою команду та тепер готовий повертатися на сцену

Повернення Олега Винника через майже 3 роки мовчання чекали тільки його найвідданіші “вовчиці”, адже в цілому українці скептично ставляться до того, що артист різко активізувався у публічній площині. Проте вихід нової пісні та поява співака у соцмережах — все це не просто так. Схоже, Винник готовий повернутися на сцену та знову заробляти на українцях.

Принаймні таких висновків можна дійти після виходу нового випуску проєкту “Говорить вся Україна”, який був присвячений Олегу Виннику. Саме в ньому артист несподівано заявив, що не просто готовий до нових творчих проєктів, а вже планує власний світовий тур.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Причому на сцену Олег Винник повернеться з повністю оновленою командою. Схоже, після скандального розставання зі своїм продюсером, артист вирішив починати “з нуля”.

Пісні є, пишуться і вийдуть зовсім скоро. Буквально скоро (повернення на сцену — прим. ред.). Ще зовсім трішечки. Я змінив весь колектив і готуємося зараз до світового туру. І невдовзі люди про все дізнаються,
— заявив Олег Винник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олег Винник похизувався власним городом та цинічно "передав ковток свіжого повітря" з Німеччини. Попри бажання повернути свою українську аудиторію, артист досі боїться повертатися в Україну.