Олег Винник знову заговорив про свою загадкову хворобу, через яку він нібито тікав у багажнику авто

Новини шоубізнесу
1 065
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник розповів про свою хворобу - чи справді вона існує
Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Співак прокоментував слова свого експродюсера та зізнався, чи дійсно боровся з важким недугом

Загадкову хворобу Олега Винника вже неодноразово заперечували колишні колеги артиста та навіть його експродюсер. Однак на третій рік війни, співак продовжує доводити своїм прихильницям, нібито має важкий недуг, який при цьому ж не озвучує. Та напередодні власного світового туру артист врешті вирішив розставити усі крапки над “і” та прокоментувати стан свого здоровʼя.

У новому випуску проєкту “Говорить вся Україна” Олег Винник вирішив пояснити свою тривалу відсутність та мовчазну позицію. Водночас таким чином артист публічно відповів власному експродюсеру, який заперечував наявність хвороби, заради якої виконавець нібито тікав у Німеччину в багажнику автомобіля.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та сам Олег Винник не змінює риторику — він продовжує запевняти, що його хвороба почала розвиватися ще до початку повномасштабної війни. Від чого саме він страждав, співак так і не розголошує, але запевняє, що зараз почувається набагато краще.

Слава Богу стає вже все краще й сьогодні я вже на коні, як то кажуть. Багато людей вже знають, що я хворів ще до війни. Перший рік Олега не було ні для кого: ні для себе, ні для кого. Я взагалі не знав, чи повернуся до життя. Тоді, звичайно, мої соцмережі були закриті моїм колишнім менеджментом. Про болячки мої не хочу розповідати, щоб люди ходили до мене на концерти. Це дуже цінні для мене речі,
— запевняє Олег Винник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олег Винник похизувався власним городом та цинічно "передав ковток свіжого повітря" з Німеччини. Та користувачі Мережі чітко дали зрозуміти артисту-втікачу, що йому більше не раді в Україні.