"Можна сказати, що вже адаптувався": фіналіст "МастерШеф" висловився про свою мобілізацію на передову

Знаменитості
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олег Ковальчук розповів, що йому досить складно прийняти нові реалії життя
Фото: Фейсбук Олега Ковальчука

Чоловік зізнався, що саме входить у його обов'язки на службі

Відомий український кухар та фіналіст кулінарного проєкту “МастерШеф” Олег Ковальчук, який став відомим завдяки тому, що поставив рекорд у приготуванні 10 000 тортів на різних локаціях всього лише за добу, мобілізувався в ЗСУ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 43-річний кулінар повідомив, що вже чотири місяці перебуває на службі. Ковальчук заявив, що йому досить складно прийняти нові реалії свого життя, проте його позиція непохитна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, Олег повідомив як дружина відреагувала на його рішення піти служити. Про це кухар розповів в інтерв'ю Суспільне Житомир.

Коли пішов до війська, дружина чітко сказала: "Ти ж у мене безбаштовий". Звісно, сумую за рідними, часто переписуємося, інколи зідзвонюємося. Мене дуже підтримує моя сім'я: дружина Валентина та мої синочки. Головне, щоб у них все було добре, бо в мене їх найрідніших тільки троє. Саме їхня підтримка дає мені сили, дає бажання жити. Можна сказати, що вже адаптувався. Звісно, важко було пристосуватися до нових умов. Тішуся, що вдягнувши піксель, можу продовжувати займатися улюбленою справою - кулінарією,
- сказав Олег.

Новоспечений військовий розповів, що готує страви для побратимів однієї з військових частин Десантно-штурмових військ ЗСУ. Чоловік зазначив, що хоч і перебуває на службі і тут мають бути суворі правила, але він намагається експериментувати і вигадувати нові рецепти.

Зміни по 18-19 годин, весь цей час ти на ногах. Багато різних страв готуємо з хлопцями: супи, борщі, каші різноманітні, банош. Додаємо у раціон овочі, фрукти. Дуже багато нарізок доводиться робити, бо все готується у великій кількості. Працюємо позмінно, справляємося потихеньку. Але армія, то армія – і тут є певні правила харчування, яких потрібно дотримуватися. Все ж намагаємося побратимів годувати ситно і так, щоб їм подобалося.
- резюмував кухар.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як ведучий “Холостяка” Григорій Решетнік відповів, чому не служить у ЗСУ. Відомий ведучий зізнався, чи стоїть на військовому обліку та чи має бронювання від мобілізації.