"Його знає вся країна": після розлучення з втікачем Ханумаком, Аліна Шаманська закрутила новий роман

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Шаманська про нові стосунки
Аліна Шаманська. Фото: instagram.com/shamankaa

Ведуча не стала розкривати імʼя коханого, але розповіла, чим він займається

Популярна українська блогерка та телеведуча Аліна Шаманська зізналася, що після розлучення з актором і шоуменом Русланом Ханумаком, який переїхав до США, її особисте життя зазнало несподіваних змін. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю для програми "Наодинці" Шаманська поділилася, що наразі відчуває себе вільною та відкритою до нових стосунків. Ведуча розповіла, що нещодавно познайомилася з чоловіком, чиї повідомлення змушують її посміхатися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Аліна Шаманська поки не розкриває ім'я свого нового знайомого. При цьому блогерка зазначила, що їх спілкування тільки почалося, тому офіційно вона не перебуває у стосунках.

Так, це відома людина. Ви навіть не уявляєте, хто це! Його знає вся країна, але я ніколи не думала, що таке трапиться в моєму житті. Я не можу сказати, хто це, мені заборонено це робити. Він не політик! У нього є спортивні досягнення. Більше я не скажу, адже між нами немає стосунків. У нас є романтична історія, яка лише нещодавно почалася,
— розповіла Аліна Шаманська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Аліна Шаманська заговорила про свою мобілізацію у ЗСУ. Блогерка зазначила, що готова робити на благо країни те, що вона вміє найкраще.