Молода дружина Остапчука показала свій округлий животик і зізналася, скільки набрала за 24 тижні вагітності (ФОТО)

Новини шоубізнесу
749
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська, фото
Вагітна дружина Остапчука показала животик і розповіла про свою вагу. Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Дізнайтесь, скільки кіло Катерина Полтавська набрала за вагітність

Дружина українського ведучого Володимира Остапчука зараз знаходиться на 24-му тижні вагітності й не перестає говорить про свою вагітність. Катерина Полтавська нещодавно розповіла про плани на партнерські пологи з Остапчуком, а тепер зізналась, скільки ваги набрала за цей час та вкотре "посвітила" кругленьким животом. Фото дивіться в нашому матеріалі на Хочу!

Блогерка Катерина Полтавська, яка зараз на 24-му тижні вагітності, знову вийшла на зв’язок з прихильниками. Дівчина показала, як ходить по траві й пожартувала, що це допоможе їй прибрати набряки з тіла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

А ще дружина Остапчука розповіла, що зараз її вага становить 55,5 кілограма, що лише на 1 кілограм більше, ніж до вагітності. Катерина зауважила, що збільшення ваги пов'язане з набряками:

Це я думала, якщо походити 10 хвилин, то набряки зійдуть. Знаю, що в мене тут багато дівчат зі схожим терміном. Скільки ви набрали? Моя вага до вагітності – 54 кіло, зараз – 55,5. Зараз 24-й тиждень вагітності.
Катерина Полтавська розповіла про свою вагу, фото
Катерина Полтавська страждає від набряків. Фото: instagram.com/poka.tya

Не обійшлось й без фото з животиком, які так любить показувати Полтавська. Дружина Остапчука вирішила знову показати прихильника свої форми в обтислому вбранні. Варто зауважити, що живіт дівчини помітно збільшився.

Катерина Полтавська показала свій живіт, фото
Вагітна Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше вагітна дружина Володимира Остапчука зізналася, коли вони планують зіграти весілля. Дівчина висловила власну думку щодо стереотипів про весілля.