"Я пишаюся тобою сьогодні як ніколи": Маша Єфросиніна чуттєво звернулася до чоловіка в день річниці весілля

Новини шоубізнесу
715
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Маша Єфросиніна написала пригадала історію знайомства з коханим
Фото: Марія Єфросиніна / Facebook

Ведуча пригадала, як домовлялася з коханим, що вони будуть святкувати день весілля кожні 5 років

Відома українська телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна, яка поділилася кадрами рідкісної зустрічі зі своїм коханим чоловіком Тимуром Хромаєвим, присвятила пост своєму обранцю. Подробиці - в нашому матеріалі.

Річ у тім, що 30 серпня пара відсвяткувала свою 21-у річницю шлюбу. Отож, у дописі Маша пригадала, як вони з Тимуром познайомилися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, вона зазначила куди вони вперше їздили відпочивати. Також Маша написала про їхні уподобання та про те, як вони разом проводили час.

Ми познайомилися на вулиці, і вже наступного дня ти... Ні, не подзвонив мені – ти загубив телефон із моїм номером. Ми поїхали вперше на відпочинок удвох в Іспанію, і повернулися звідти не стрункіші й засмагліші від нескінченної пристрасті, а по плюс п'ять від нескінченної сангрії, бо під неї в нас складалися перші душевні розмови. У наших подорожах ти любиш аутентичні заклади з домашньою локальною кухнею, а я – красиві ресторани. Я можу закинутися зранку на ходу бутербродом із сиром, а ти перетворюєш наші сніданки на магію з білковими омлетами та моїми улюбленими підсмаженими хлібними корочками.
- пригадала Маша.

Ведуча зізналася, що коли виходила заміж за свого чоловіка, то домовилася з ним святкувати річницю свого весілля кожні п'ять років. Проте, вони цього ні разу так і не зробили.

Проте точно знаємо, що ще зробимо. 22 роки ти даруєш мені одні й ті самі троянди кольору червоного вина. Ми для багатьох дивна та несумісна пара, але нам це подобається. Тільки ми вдвох знаємо, за що пробачаємо одне одному все. Тільки ми двоє знаємо, що тримає наш шлюб уже 21 рік. Я пишаюся тобою сьогодні як ніколи,
- резюмувала Єфросиніна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Єфросініна розповіла, як публіка реагує на її новий подкаст “Квиток на Марс”. Ведуча розповіла як бореться зі стереотипами про свою роль на екрані.