"Я не хочу з нею спілкуватися": Слава Дьомін розповів про маму, яка підтримує володимира путіна та російський режим

Новини шоубізнесу
1 167
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Слава Дьомін розповів
Фото: instagram.com/slavademin_official

Наразі мама Дьоміна проживає в Іспанії

Популярний український ведучий та блогер Слава Дьомін, який зізнався скільки заробляє щомісяця, розсекретив що не підтримує зв'язок з рідною матір'ю через її громадянську позицію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Слава розповів у себе на YouTube каналі. Дьомін зазначив, що вже багато років не підтримує спілкування з матір'ю, так як між ними були напружені стосунки з самого дитинства.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Останньою краплею у їхніх непростих взаєминах стало те, що мати блогера подала на нього до суду, щоб він сплачував їй аліменти. Зазначимо, що жінка нині живе в Іспанії. Тепер же Дьомін ошелешив інформацією про те, що його мама у війни України з росією підтримує саме російський режим.

Ми  з нею востаннє віч-на-віч спілкувалися, якщо не помиляюся, 2016 року. Телефоном ми кілька разів спілкувалися, але це було дуже поверхнево. Після того, як вона на зло мені подала на мене до суду на аліменти, хоча живе в Іспанії і там заробляє…Я не хочу з нею спілкуватися. Ці всі образи, це все в минулому,
- розповів ведучий у себе на ютуб-каналі.

Медійник також зауважив, що його найрідніша людина стала жертвою російської пропаганди. Слава заявив, що його мама ходить на мітинги в підтримку росії та їхнього президента. Відтак, шоумен розірвав всі зв'язки з жінкою.

Нещодавно я дізнався, що вона, живучи в Іспанії, це не підтверджена інформація, але мені розповіли про це, що вона виходить на мітинги на підтримку путіна і росії. Для мене це був шок. Вона завжди так якось дивно про Україну говорила останнім часом, але, напевно, російська пропаганда на неї дуже сильно повпливала там,
- поділився блогер.

Дивитися з 26:10

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Слава Дюмін розповів про марні спроби оновити дані в ТЦК. Блогер також зізнався, чи готовий бути мобілізованим.