"Я маю право витрачати гроші": Оля Полякова розповіла Ніколасу Кармі про подарунок від чоловіка за 700 тисяч гривень

Новини шоубізнесу
1 145
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова розкрила вартість свого луку
Фото: Jetsetter

Артистка також відповіла, скільки коштує її повсякденний образ

Знаменита українська співачка Оля Полякова, яка зізналася як через співвітчизницю ледь не лишилася у Варшаві, зустрілась з відомим блогером Ніколасом Кармою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, відомо що Ніколас записує зустрічі із зірками просто неба, запитує у них скільки вартує їхній образ і робить з цього доволі цікавий контент. Тож цього разу в об'єктив камери Карми потрапила і Оля Полякова. Вона розсекретила, скільки коштує її повсякденний образ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Оля не стала соромитися розміру цін своїх аксесуарів. Вона заявила, що деякі речі купувала ще 15-20 років тому і навіть сьогодні продовжує їх носити. Окрім того, артистка похизувалася подарунком від свого чоловіка-бізнесмена Вадима Буряковського. Отож, відтепер на її руці виблискує новенький годинник доволі відомого бренду вартістю понад 700,000 грн. Артистка давно хотіла цей годинник, і лише через 20 років чоловік здійснив цю забаганку.

Цей комбінезон купувала років 20 тому за близько тисячу доларів. Сумці років 15, може, 1500 дол. Взуття – 100 євро. Чоловік подарував годинник, який 20 років канючила. І ось нарешті отримала й думаю, чи можна розлучатися. Це 16 тис. євро,
- з гумором заявила Полякова.

Співачка також додає, що не переживає за хейт, який може її догнати після того, як аудиторія дізнається про вартість її аксесуарів. Зірка каже, що вона працює, сплачує всі податки, платить заробітну плату співробітникам, а відтак має повне право розпоряджатися коштами які вона заробила так, як їй захочеться.

Я не держслужбовець, а утримую команду, сплачую податки… Я маю право витрачати гроші,
- резюмувала знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова анонсувала роботу над першим англомовним альбомом. Артистка в Лондоні працює зі своєю закордонною командою.