Не стало володара "Ґреммі": популярний артист помер прямо під час концерту

Новини шоубізнесу
2 478
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

FatMan Scoop помер після того, як йому стало зле на сцені
Фото: Getty images

Причини смерті FatMan Scoop поки не розголошують

30 серпня світовий інформаційний простір розірвала новина про смерть відомого американського реп-виконавця FatMan Scoop. Артисту стало зле прямо під час концерту.

Як повідомляє авторитетне видання The Guardian, трагічна подія відбулася в штаті Коннектикут. Репер виконував одну зі своїх композицій та в якийсь момент знепритомнів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Його відразу доправили до лікарні, проте дорогоцінний час було змарновано і життя FatMan Scoop не врятували. Зазначимо, що поки що причини смерті 53-річної зірки не розкрито.

До речі, агентство MN2S, яке представляє інтереси артиста, підтвердило факт його кончини та поширило офіційну заяву.

Scoop цінували у музичному світі, його творчість любили незліченні шанувальники по всьому світу. Його легендарний голос, заразлива енергія та неординарна особистість залишили незабутній слід в індустрії. FatMan Scoop був не просто виконавцем світового класу, він був батьком, братом, дядьком і другом. Він дарував нам сміх, був постійним джерелом підтримки, непохитної сили та мужності,
- повідомили представники артиста.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на 95-му році пішла з життя легенда кіно Джина Роулендс. Голлівудська зірка мала невилікувану хворобу.