Команда Аліни Гросу вперше прокоментувала її виступ на закритій вечірці з піснею "Белые розы" росіянина Шатунова

Новини шоубізнесу
866
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Гросу співала "Белые розы" російського співака Юрія Шатунова - правда це чи ні відповіли у команді співачки
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

Невже не третій рік війни українські артисти досі не можуть сепаруватися від всього російського?

Днями українська співачка Аліна Гросу втрапила у чималий скандал після того, як в Мережу злили відео з її нещодавнього корпоративу. Тоді зʼясувалося, що за особистим побажанням замовників артистка виконувала пісню “Белые розы” російського виконавця Юрія Шатунова. Як цей інцидент коментує команда Аліни Гросу — дізнавайтеся нижче!

Як показує практика, на третій рік повномасштабної війни артисти досі сподіваються, що їх звʼязки з російською мовою та самою країною-агресоркою залишаться непоміченими. Та співачка Аліна Гросу потрапила до числа тих, кого “підловили” за виконанням російських пісень. При чому композицію артистка обрала не зі свого старого репертуару, а серед списку хітів російського виконавця Юрія Шатунова, який, за чутками, напередодні власної смерті виявляв бажання воювати проти України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відповідне відео швидко завірусилося Мережею та привернуло увагу українців. При чому багато хто зауважив, що як тільки Аліна побачила камеру — відразу перестала співати. Це ще більше обурило користувачів Мережі, які припустили, що артистка намагалася приховати факт того, що вона співає російською на корпоративах.

І хоча сама Аліна Гросу мовчить, її менеджери вирішили втрутитися в обговорення та прояснити ситуацію. У коментарі виданню Фокус команда артистки прокоментувала скандальний інцидент. Там стверджують, що Аліна Гросу не співає російською, а відео, яке облетіло мережу — монтаж недоброзичливців, які нібито хочуть зіпсувати репутацію виконавиці.

Це монтаж. У неї дуже багато запрошень. Тому їй просто заздрять. Вона всі пісні перевела на українську мову. Аліна гарно володіє українською й англійською, тому співає виключно цими мовами. Нас попереджали, що чим більше Аліна буде впізнаваною, тим більше ймовірність, що будуть такі спроби дискредитувати її. Це все недоброзичливці. Відео просто сфабриковано,
— стверджує менеджмент співачки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя чоловіка, імʼя якого вже давно "вирахували" прихильники. Співачка пояснила власне рішення не коментувати романтичні та сімейні стосунки.