Названо першого учасника Євробачення 2025: відомо, хто поїде від Кіпру на пісенний конкурс

Новини шоубізнесу
600
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Поки що невідомо, з якою піснею Тео Еван представить Кіпр на конкурсі
Фото: eurovision.tv

Учасник Євробачення від Кіпру знімався в американському серіалі "Ейфорія"

З дня фіналу Євробачення 2024 минуло трохи більше трьох місяців і до наступного конкурсу, який відбудеться у швейцарському місті Базель, ще чекати майже 9 місяців, проте, вже стало відоме ім’я представника однієї з країн. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Кіпр обрав для участі в конкурсі співака родом з Нікосії (столиця Кіпру). Його звати Тео Еван. Безумовно, ані назва, ані текст композиції поки не розголошуються, адже це суперечить правилам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак, відомо що Еван є співаком та танцюристом. Він з дитинства співав у шкільному хорі, а також полюбляв виступати в театральних постановках. Після того як чоловік закінчив The English School у Нікосії, то переїхав у штати. Там він навчався у музичному коледжі Берклі в Бостоні, який закінчив з відзнакою.

Дебютний трек Тео оприлюднив у 2021 році. Він називався “The Wall”. Також цей співак відомий тим, що свого часу грав в американському серіалі “Ейфорія” в якості статиста. Зазначимо, що для Кіпру Тео стане 41 представником країни на конкурсі. Найкращий результат країни на конкурсі - друге місце у 2018-у році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що скандал з приводу дискваліфікації Йоста Кляйна з Євробачення 2024 добіг свого логічного завершення. Нідерландський артист хоч і не заспівав на конкурсі, проте залишився чи не найбільш обговорюваним виконавцем цьогорічного Євробачення.