Євген Клопотенко здивував розкутою ходою подіумом на Ukrainian Fashion Week (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 334
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євген Клопотенко на Ukrainian Fashion Week
Євген Клопотенко. Фото: instagram.com/klopotenko

Зірка кулінарії показав стильний образ з українською айдентикою з нової колекції бренду STARCHAK

Відомий кулінар та ресторатор Євген Клопотенко, який не любить дорогий одяг, взяв участь у модному показі. Артист не просто підтримав відомий український бренд одягу, а й став моделлю, вихід якої обговорюють тепер чи не найбільше. Усі подробиці розповідаємо на Хочу!

Вперше з початку повномасштабної війни в Мистецький Арсенал у Києві повернувся Ukrainian Fashion Week. Ця подія стала справді визначною як для дизайнерів, так і для усієї української модної індустрії. Адже цей сезон — ідеальна можливість нагадати, що український стиль, це не тільки про вишиванки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Євген Клопотенко став моделлю бренду STARCHAK на Ukrainian Fashion Week
Євген Клопотенко. Фото: instagram.com/klopotenko

Зокрема бренд STARCHAK, засновницею та дизайнеркою якого є Марія Старчак, у своїй новій колекції використовувала українські мотиви. А найбільше глядачам запамʼятався плащ з оригінальним поясом, що відобразив елементи української етніки. Саме його не просто приміряв Євген Клопотенко, а представив під час показу, коли дефілював подіумом разом з іншими моделями, про що потім розповів у себе в соцмережах.

Я на подіумі. Шок. Якось так щемко представляти колекцію STARCHAK, яка поєднує традиційні українські ремесла: витинанкарство та різблення. І ще й робити це з благодійною метою (такий елемент тепер має кожна подія в нашій країні, але все ж).
Що я хочу сказати у підсумку: українська вишиванка — це дуже круто, але ми маємо ще багато всього, окрім неї. Український борщ прекрасний, але в нас ще стільки смачного та унікального. І так в кожній, кожній сфері. Ми всі значно ширші, більші, глибші, ніж інші думають про нас, і ніж самі думаємо про себе. Такі події класно підсвічують масштаби неймовірності українців,
— прокоментував Євген Клопотенко власний вихід на подіум.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше в особистій переписці редактор відомого видання "позаочі" обізвав Клопотенка х*єсосом. На тлі скандалу редакції видання довелося виправдовуватися перед кулінаром.