Кумир молоді 60-х та режисер "Беверлі-Гіллз" пішов з життя: перші подробиці

Новини шоубізнесу
962
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Джеймс Даррен помер - син актора вперше прокоментував гірку втрату
Джеймс Даррен. Фото: Getty Images

Культовий актор, співак та режисер Джеймс Даррен помер у віці 88 років

2 вересня з життя пішов видатний музикант та режисер Джеймс Даррен. Два десятиліття чоловік був кумиром молоді, тому це стало великою втратою для світу кіно та музики. Усі подробиці розповідаємо на Хочу!

Як повідомляє видання CBS News, Джеймса Даррена не стало 2 вересня. Чоловікові було 88 років, а помер він у стінах лікарні у Лос-Анджелесі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За інформацією журналістів, напередодні смерті Джеймса Даррена терміново госпіталізували, аби замінити аортальний клапан. Однак операцію лікарі так і не наважилися зробити, оскільки стан зірка був слабким та мав доволі важкий стан. Син знаменитості зізнався, що новина про смерть батька стала для нього великою несподіванкою.

Якщо чесно, це стало свого роду ударом. Я маю на увазі, ми знали, що він нездоровий, але ми не очікували цього,
— сказав син Джеймса Даррена.

Зазначимо, що свою кінокарʼєру Джеймс Даррен почав у юному віці, коли йому було 16 років. Чоловік підписав контракт з “Columbia Pictures”, після чого його карʼєра стрімко злетіла.

У 1956 році Джеймс Даррен дебютував у фільмі "Грухот у доках", а згодом, став зіркою таких проєктів, як "Операція "Божевільний бал", "Брати Ріко", "Тихуанська історія" та інші. А завдяки ролі у фільмі “Гіджет” актор став кумиром для багатьох підлітків. Окрім того Джеймс Даррен був режисером культових проєктів “Беверлі-Гіллз 90210" і "Мелроуз Плейс”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми повідомляли, що зірка "Хрещеного батька" Джон Епрі пішов з життя у віці 83 років. Останні дні свого життя Епрі провів у маєтку в Лос-Анджелесі, оточений найближчими людьми.