Найбагатша українська співачка Камалія разом з 10-річною донькою потрапила у лікарню

Новини шоубізнесу
589
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія показалася у лікарні - що сталося з її донькою Мірабеллою
Камалія з доньками. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Виконавиця здивувала подробицями інциденту, який стався з Мірабеллою

Найбагатша співачка України та колишня дружина мільярдера Мохаммада Захура, який залишився без власності у центрі Києва, потрапила у лікарню з власною донькою. Камалія поділилася світлинами з лікарняного ліжка та розповіла, що з ними трапилося. Усі новини дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Instagram Камалія поділилася світлинами з лікарняної палати Охматдиту. Як виявилося, туди потрапила 10-річна дочка артистки Мірабелла.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Донька Камалії потрапила у лікарню
Донька Камалії Мірабелла. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Судячи з кадрів, дівчинка сильно пошкодила руку, у звʼязку з чим їй наклали гіпс. Як розповіла Камалія, травму Мірабелла отримала коли каталася на електросамокаті, з якого, ймовірно, впала.

Хочу також звернутися до всіх батьків, чиї діти користуються електросамокатами: будьте, будь ласка, надзвичайно уважними! Ці пристрої, хоч і здаються безпечними, можуть нести в собі серйозну загрозу здоров'ю. Закликаю всіх дбати про безпеку своїх діток, бути уважними та завжди нагадувати їм про обережність,
— звернулася артистка до підписників.
Камалія з донькою потрапила у лікарню
Камалія та її донька Мірабелла. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Камалія вперше назвала імʼя тієї, хто зруйнував її 20-річний шлюб з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Зірка не приховує, що їх стосунки зіпсувалися через дівчину.