"Час йти зі сцени": Melovin розповів, коли планує завершити свою кар'єру

Новини шоубізнесу
558
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Меловін зізнався, коли піде зі сцени, фото
Співак Melovin (Костянтин Бочаров). Фото: пресс-служба Нового каналу

Melovin зізнався, до чого доводить його мандраж перед виступами

Melovin, який нещодавно розповів, чи вільне його серце, здивував ще одним зізнанням. Артист заговорив про те, коли піде зі сцени, а також поділився своїми секретами, як готується до виходу на сцену. Читайте ексклюзивно на Хочу!

Якщо ви думаєте, що з досвідом в артистів притуплюється відчуття страху виступів і вони абсолютно спокійні виходять до великої аудиторії, то помиляєтеся. Майже всі успішні та популярні співаки, актори, ведучі розповідають, що хоч скільки б вони працювали в публічній сфері, все одно хвилюються.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За лаштунками ігрового шоу «Хто зверху?», яке щочетверга о 20:00 показуватиме Новий канал, цю думку підтвердив Melovin. А ще артист проговорився про те, коли планує завершити свою кар'єру.

Кожен вихід на сцену я переживаю так, ніби роблю це вперше. І мені подобається це відчувати! Я завжди казав, що якщо колись прокинуся зранку і зрозумію, що немає мандражу перед виступом, значить час йти зі сцени. Постійно хвилююсь! Але намагаюся цього не показувати. Бачить лише команда, яка працює зі мною за лаштунками. І то не завжди! Інколи вдається й від них приховати,
— говорить Melovin.

Особливих ритуалів перед виходом на сцену в Melovin немає. Щоразу буває по-різному, і це залежить від його внутрішніх відчуттів:

Коли дуже мандражую, починаю скрупульозно все перевіряти по кілька разів. До речі, саме ця риса «видає» мене перед колегами. Буває, хочеться взятися за руки зі всією командою і сказати їм щось добре й тепле. Такий непостійний ритуал. Бо, буває, нічого не робимо. Бек-вокалісти можуть підійти й запитати: «А що, ми не беремося за руки сьогодні?» І я їм відповідаю: «Сьогодні ні, бо я й так супервпевнений у вас».
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Melovin розповів, як лежав у брудній воді під землею у столичній колекторній. Дізнайтесь, що сталось з артистом.