Анастасія Приходько вдруге повінчалася з чоловіком в особливий для них день (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 539
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анастасія Приходько відсвяткувала річницю весілля - рідкісні фото співачки з чоловіком
Анастасія Приходько з чоловіком. Фото: instagram.com/prykhodko_official

На 11-ту річницю шлюбу Анастасія Приходько та її чоловік відновили свої обітниці

Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка висловилася проти вступу України в ЄС, відсвяткувала особливий день. 4 вересня відбулася її річниця шлюбу з чоловіком, а на честь цього закохані обмінялися новими обітницями. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Анастасія Приходько вийшла заміж ще у вересні 2013 року. За цей час у подружжя зʼявилося троє дітей — двоє синів та донечка. А своє сталеве весілля Анастасія та її чоловік Олександр вирішили відсвяткувати по-особливому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

4 вересня співачка та її коханий повторно повінчалися та оновили свої обітниці. Подружжя в колі найрідніших відвідали церкву, а після — відсвяткували особливу дату в одному із київських ресторанів.

Ми святкуємо 11 років разом…Сталеве весілля! Дякую друзям, які стали свідками наших нових обіцянок у храмі! Була надзвичайна служба в храмі, яку провів отець Іоанн,
— розповіла Анастасія Приходько.
Анастасія Приходько повінчалася з чоловіком
Анастасія Приходько з чоловіком. Фото: instagram.com/prykhodko_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла, чому Костянтин Меладзе мовчить про війну в Україні. Артистка припустила причину замовчування Костянтином Меладзе агресії рф.