Розділив між дітьми на три нерівні частини: стала відома доля статків Алена Делона

Новини шоубізнесу
9 392
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Ален Делон лишив найбільшу частку майна доньці
Фото: Getty images

Актор написав свій заповіт на чотирьох сторінках

Знаменитий французький актор Ален Делон, якого поховали у строгій приватності, перед смертю склав заповіт. Отож, стало відомо про волю знаменитості стосовно його статків. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, як повідомляє видання Le Figaro, діти артиста вже ознайомилися з його заповітом. До речі, окрім дітей цей документ отримали і адвокат та менеджер з управління майном артиста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, легендарний Ален Делон на чотирьох сторінках детально розписав як має бути поділене його майно між синами Ентоні, Аленом-Фаб'єном та донькою Анушкою.

Найбільше за всіх отримає саме Аннушка (50%), а сини отримають по 25%. Відомо, що діти Делона були не в найкращих стосунках. Коли стан здоров’я їхнього зіркового батька був тяжким, старший син Ентоні подав до суду на Анушку. Чоловік говорив, що причиною позову були не фінанси, а місце де б Делон мав провести свої останні дні.

Ален Делон із донькою Анушкою
Getty images
Я хочу сказати правду. Я хочу сказати, чому ми сьогодні розриваємо один одного на частини. Спадщина врегульована, немає ніяких проблем з грошима. Моя сестра має 50% спадщини нашого батька, а я і Ален-Фаб'єн маємо по 25%. Немає ні конфлікту, ні війни за спадщину. Що ж стало причиною непорозумінь? Вони полягають у тому, що ми з братом, навіть якщо це відбудеться нашим коштом, хочемо, щоб волю батька поважали. Ми хочемо, щоб він закінчив свої дні тут, у Франції, тоді як моя сестра хоче відвезти його до Швейцарії,
- розповів чоловік.
Ален Делон із сином Ентоні
Getty images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як донька Алена Делона показала останні фото, які зробила напередодні смерті легендарного батька. Анушка розчулила мережу цими знімками.