"Я працюю там, де я маю працювати": Олексій Суханов зізнався, чи є в нього бронь від мобілізації

Новини шоубізнесу
924
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олексій Суханов зізнався, чи оновив дані в ТЦК
Фото: Скриншот Instagram

Ведучий пояснив, чому поки не відправився на фронт

Знаменитий український телеведучий Олексій Суханов, який має коріння з росії та який розповів, чи спілкується з родичами з рф, зізнався чи є в нього бронь від мобілізації. Окрім того, зірка додав чи готовий захищати країну зі зброєю в руках. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, в інтерв'ю “Ранку у великому місті” Суханов підтвердив, що має бронь. Зокрема, Олексій отримав її від телеканалу “1+1 Україна”, на якому він веде відомий проєкт “Говорить вся країна”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, чоловік вже додав, що оновив дані в ТЦК, але поки що не планує іти на війну. Як говорить ведучий він працює там де ефективний і більше приносить користі країні в тилу.

У мене зараз бронювання, я оновив всі дані на вимогу закону. Зараз у мене є бронювання від каналу. Я працюю там, де я маю працювати, де я більш ефективний. Я схиляюся перед тими, хто боронить Україну. Я не афішую це, я взагалі не схильний про це говорити, але я допомагаю своїми грошима адресно,
- поділився Суханов.

Відомо, що до 2014 року чоловік проживав в росії, проте 10 років тому він прийняв рішення, що хоче переїхати в Україну. Олексій публічно засудив путінський режим та змінив російський паспорт на український. Чоловік бездоганно вивчив українську мову та нині допомагає нашій армії.

У 2014 році я обрав Україну як країну свого життя. І мені це болить. Я не хочу втратити її, тому що я вже розчарувався у 2014 році й втратив ту територію, де я народився. Я не хочу, щоб Україна – могутня і гідна жити й бути сучасною, розвинутою і прогресивною – залишилася в цьому болоті, совку. Я не хочу цього,
- резюмував Олексій.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олексій Суханов зізнався, чи довелося йому платити хабар за отримання українського громадянства. Ведучий висловив категоричну позицію.