"Залишимо це позаду": Джамала заявила, що не буде жити по сусідству з Дімою Монатіком

Новини шоубізнесу
21 800
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джамала відмовилася від ідеї будівництва оселі неподалік будинку Діми Монатіка
Фото: Скриншот Instagram

Артистка вирішила поки не розширюватися

Відома українська артистка Джамала, яка потішила фанів світлиною з цуценям, заявила, що вирішила відмовитися від ідеї будівництва житла поруч із зірковим колегою Дімою Монатіком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Окрім того, селебритіс зізналася, чи виникають у її синів ревнощі один до одного. Отож, Джамала ще три роки тому планувала побудувати новий будинок для своєї сім'ї.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Варто зауважити, що це рішення родина прийняла через те, що їхня квартира в Києві стала затісною для них. Однак, ці плани знаменитість лишила в минулому. Про це вона розповіла в ефірі програми “Ранок у великому місті”.

Все, залишимо це позаду. На даний момент ми вирішили не розширюватися,
- зазначила артистка, додавши, що хоче збільшити житловий простір для родини.

Окрім того, переможниця Євробачення зазначила, що незважаючи на деякі розбіжності між її синами, а зокрема їхні ревнощі до неї, це не становить великої проблеми. Зауважимо, що зі своїм обранцем Бекіром Сулеймановим артистка виховує трьох хлопчиків - Еміра, Селіма та Аліма.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамала висловилася про свій подарунок на день народження. Окрім того, зірка розповіла як її зі святом привітав чоловік.