"Їхній незламний дух і відвага викликають величезну повагу та захоплення": Алекс Топольський несподівано завів розмову про війну в Україні

Новини шоубізнесу
1 461
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Алекс Топольський відзначив бойовий дух та героїзм українського народу
instagram.com/alex_topolsky

Алекс розповсюдив пост, в якому написав про боротьбу з собою

Знаменитий український підприємець, головний герой шоу “Холостяк 12” Алекс Топольський, який свого часу розніс вщент фільм “Барбі”, несподівано ошелешив підписників заявою про війну в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, у себе в Instagram він заговорив про українців, які живуть в умовах повномасштабного вторгнення російського режиму. Отож, Алекс розповсюдив пост, в якому написав про боротьбу з собою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Проте, Топольський ніяк не може порівнювати це відчуття з реальною війною, яка відбувається на території його рідної країни. Наразі Алекс відпочиває на Балі, але це не заважає йому писати про міць, незламність та героїзм українців.

Це внутрішнє поле бою знайоме кожному. Але щоразу, коли я відчуваю, що ця битва є важкою, згадую про справжню війну, яка точиться зараз в Україні. Люди там щодня ризикують життям, проявляючи силу, яку неможливо уявити. Мої внутрішні виклики здаються маленькими порівняно з їхнім неймовірним героїзмом. Їхній незламний дух і відвага викликають величезну повагу та захоплення,
- розповідає Алекс.

Окрім того, Топольський побажав аби громадяни України відчули підтримку тих, то наразі перебуває за кордоном. Разом з тим чоловік засвітив знімок, який імовірно зробив на відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Алекс Топольський оскандалився висловлюваннями про рідну мову. Він несподівано перейшов на російську, виправдавши це тим, що йому так легше висловлювати свої думки.