У відомої телеведучої загорівся будинок, поки її не було вдома: перші кадри з місця подій (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 777
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Малахова показала, як згорів її будинок
Даша Малахова. Фото: instagram.com/dashamalakhova

Даша Малахова повідомила про наслідки пожежі в її маєтку

Відома українська телеведуча Даша Малахова та її молодший на 10 років коханий повідомили про неприємний інцидент, який стався в її житті. Виявилося, що поки зірки не було вдома, там здійнялася пожежа. Якими виявилися наслідки загоряння — розповідаємо на Хочу!

У себе в соцмережах Даша Малахова повідомила, що поки вона з коханим, фітнес-тренером Сергієм Сулимом, відпочивала у закладі, в них дома загорілася одна з будівель. На щастя, сам будинок зірки не постраждав, але прибудова, де була лазня, згоріла вщент.

Зірка зазначила, що намагається не засмучуватися через цю ситуацію, а в найближчому майбутньому відбудувати постраждалу будівлю. Водночас Дашу та її чоловіка підтримало чимало друзів та прихильників, які почали пропонувати допомогу. Проте телеведуча не хоче користатися цим, оскільки чимало інших українців потребують допомоги.

Related video
Цієї прекрасної будівлі немає. Триває експертиза. Тепер ось так. Але ми все відбудуємо. У нас з Сергієм згоріла лазня. Ми не засмучуємося. Це нічого. До речі, сарай не згорів. Дякуємо за співчуття, але все добре. Ми це легко подолаємо. Ми поки що будемо шукати проєкт і відбудовувати будинок, який згорів. Я постійно кажу, що не треба сумувати чи гніватися. Ми рухаємося далі. Всі нас підтримали, хочуть грошей дати чи щось безкоштовно… Нам нічого не треба. Ми впораємося, все буде нормально, вирулимо. Намагатимемося за власні кошти відбудувати, на вулиці війна,
— зазначила Даша Малахова.
Будинок Даші Малахової згорів - фото
Даша Малахова показала будинок, який постраждав від пожежі. Фото: instagram.com/dashamalakhova
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, не так давно розкішний будинок Кари Делевінь за 7 мільйонів згорів дотла. Відомо про двох постраждалих, які працювали у великому маєтку зірки.