Від нічної атаки постраждала квартира Маші Єфросиніної: "В Сашка був сильний панічний приступ"

Новини шоубізнесу
687
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Маша Єфросиніна пережила атаку дронів
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Відома ведуча розповіла, як з сином опинилася в епіцентрі атаки шахедів

В ніч на 7 вересня окупанти знову атакували мирні українські міста, а зокрема й столицю України. І хоч повідомлень про постраждалих не находило, ушкоджень зазнали деякі будівлі. Як виявилося, серед них опинилася квартира Маші Єфросиніної, чоловік якої отримав нагороду за службу в ЗСУ. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Stories ведуча розповіла, як минула її ніч, коли росія атакувала Київ та низку інших міст дронами. Так стало відомо, що квартира Маші Єфросиніної постраждала від нічної атаки шахедів. На щастя, уламки не влучили в будинок знаменитості, проте через вибухи на стелі пішла тріщина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами Маші, в цей момент вона була вдома разом із сином. Через гучні вибухи й велику небезпеку у 10-річного Сашка стався панічний приступ, та і сама ведуча не на жарт перелякалася. Тому після пережитого вони відновлюють сили в заміському маєтку Олі Полякової.

Сьогодні від вибухів у нас пішла тріщина на стелі. В Сашка був сильний панічний приступ — я не знала, як його заспокоїти, бо сама злякалася до пекучої нудоти.
Я знаю, що ці гнійні тварі добиваються того, щоб ми зламалися. І, чесно, я тримаюся зі всіх своїх існуючих та неіснуючих сил. Тримаюся на якійсь штучній мрії, вірі та словах самозаспокоєння, які проговорюю собі як мантру. І на друзях тримаюся, які завжди протягують руку підтримки. Сьогодні нас до себе наказом королеви (Олі Полякової — прим. ред.) забрала до себе нескладно здогадатися хто,
— розповіла Маша Єфросиніна.
Маша Єфросиніна розповіла про понівечену квартиру через атаку дронів
Маша Єфросиніна та її син постраждали від нічної атаки дронів. Фото: instagram.com/mashaefrosinina
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна зізналася, яким було її життя в Польщі на початку повномасштабної війни в Україні. Знаменитість пояснила, чому не лишилася жити за кордоном.