"Ми різні": alyona alyona прокоментувала конфлікт між нею та Jerry Heil (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 846
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Альона Альона розповіла про конфлікт з Джері Хейл
alyona alyona. Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

За словами реперки, їхні шляхи з колегою розійшлися

alyona alyona, яка раніше розсекретила свою вагу до кілограма, відповіла на питання, яке вже давно непокоїло фанів. Так, вони помітили, що після “Євробачення-2024” дівчата стали мало з’являтися разом. Невже артистки побили горщики? Дізнавайтеся у цьому матеріалі.

33-річна українська реперка alyona alyona розповіла, як складаються наразі її стосунки з Jerry Heil, з якою вона виступала на “Євробаченні-2024”. В коментарі для “Люкс ФМ” артистка зізналася, що між ними немає конфліктів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Водночас той факт, що їх наразі мало бачать разом, пояснюється дуже просто: дівчата пішли кожна своїм шляхом. Вони знову возз'єднаються, коли реалізують те, що відклали через участь у міжнародному пісенному конкурсі.

alyona alyona додала, що вони з Jerry Heil зовсім різні: вона - експресивна, а Яна - м’яка. Саме тому вони не часто конфліктують.

А розійшлися наші шляхи, тому що ми на час “Євробачення” відклали кожен своє життя. І коли закінчилося “Євробачення”, кожен просто пірнув у своє: у сім'ю, стосунки, особисті пісні, які були відкладені. І це, напевно, правильно, щоб не вигорати одне від одного,
- пояснила артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше alyona alyona розповіла, коли узаконить свої стосунки з бойфрендом. Ділимося подробицями - у цьому матеріалі.