Камалія та Мохаммад Захур воззʼєдналися заради спільного свята власних доньок (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 599
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Камалія та Мохаммад Захур знову разом - співачка показала спільні фото з ексчоловіком
Камалія та Мохаммад Захур. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Камалія та Мохаммад Захур обʼєдналися заради спільного свята:

Українська співачка Камалія, яка показалася в лікарні, та її колишній чоловік, відомий бізнесмен Мохаммад Захур, нещодавно відзначили 11-річчя своїх двійнят — Арабелли та Мірабелли. Свято пройшло у Києві, де артистка організувала для доньок домашню вечірку.

Для святкування Камалія запросила найближчих друзів і родичів. Особливим акцентом заходу стала фотозона, прикрашена повітряними кульками рожевого, білого та золотого кольорів. Яскравий напис англійською "Happy Birthday, Arabella & Mirabella" додавав святкового настрою, а вночі фотозона сяяла завдяки підсвітці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Камалія та Мохаммад Захур з доньками Арабеллою та Мірабеллою
Камалія та Мохаммад Захур з доньками. Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

На гостей чекала також солодка частина — двоярусний торт, декорований кубками чемпіонів та зображеннями коней, які є улюбленими тваринами дівчат. До речі, саме завдяки любові до кінного спорту Мірабелла та Арабелла отримали особливу нагороду від Володимира Кличка. Святкові свічки завершили образ десерту, який став одним із головних моментів вечора.

Камалія організувала тематичне свято
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше співачка Камалія зізналася, скільки витрачає коштів. Окрім того артистка розсекретила, хто продовжує фінансувати утримання їхнього з колишнім чоловіком будинку.