"Виросла в цьому шлюбі, в любові та теплі, і стала дорослою": Оля Полякова чуттєво привітала чоловіка з річницею весілля (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 184
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Оля Полякова подякувала коханому за роки спільного життя
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Артистка поділилася рідкісним кадром з коханим, з яким вона разом вже 20 років

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка похизувалася подарунком від коханого чоловіка за 700 тисяч гривень, розповіла про важливе свято в їхній родині. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 11 вересня Оля Полякова та її обранець відсвяткували річницю весілля. Подружжя разом вже 20 років. Відтак, з нагоди свята селебритіс присвятила своєму чоловіку пост в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Вона розповсюдила архівне фото з Вадимом, на якому видно як Оля ніжно обіймає його, а він своєю чергою усміхається їй. Окрім того, Оля адресувала своєму чоловіку теплі слова. Полякова подякувала Буряковському за те, що він допоміг їй на життєвому шляху. Артистка висловила щиру подяку коханому за двох доньок та його безумовну підтримку.

Ну що, 20 років! Мені здавалося, що це неможливо, але він зробив неможливе! Спочатку взяв мене на ручки, а потім навчив ходити і робити все самій. А потім не заважав — тільки підтримував та хвалив! Розумію, що це дещо батьківська позиція, але з жінкою, яка була в дитячій, неможливо інакше! Але я виросла в цьому шлюбі, в любові та теплі, і стала дорослою, незалежною і самовпевненою! І ми тепер батьки нашим прекрасним дівчаткам, а одне одному — рідні люди, а ще ми найкращі друзі! Любов? Так, вона сама — доросла, безпечна, затишна!
– звернулася до коханого селебритіс.
Оля Полякова подякувала коханому за роки спільного життя
Скриншот Instagram-Stories
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова захопила світлиною з подругою дитинства. Артистка відіграла концерт у Вінниці, а опісля провела час з близькою людиною.