"Не можна терпіти, якщо кохання померло": Ольга Сумська розповіла про невдалий шлюб з Євгеном Паперним

Новини шоубізнесу
2 177
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ольга Сумська розповіла, які можуть бути причини невдалого шлюбу
Фото: instagram.com/olgasumska

Акторка дала поради українкам стосовно того, як треба діяти, коли у шлюбі немає почуттів

Легендарна українська акторка Ольга Сумська, яка відверто розповіла про багаторічний конфлікт з сестрою, пригадала своє розлучення з першим чоловіком Євгеном Паперним. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, артистка дала інтерв'ю для видання СК Life. Під час бесіди Сумська зізналася, в чому полягає секрет міцного шлюбу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відтак, вона заявила, що її перший шлюб не вдався. До речі, зі своїм другим чоловіком Віталієм Борисюком акторка перебуває в шлюбі вже понад 30 років. Акторка також порадила українкам як вони мають діяти, коли в шлюбі вже немає кохання.

Я не знаю, чи є секрети. Господь димить. З першої спроби в мене не вийшло, це другий шлюб. Якщо ви відчуваєте, що хімії вже немає між вами, треба рішуче діяти. Не можна терпіти, якщо кохання померло. І якщо народилося нове почуття, і ви відчуваєте, що це ваша людина, тут потрібно завойовувати і вирішити ці питання. Вони дуже важкі в житті жінки. Вона іноді коливається між почуттям обов'язку і справжнім коханням.
- зазначила Сумська.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ольга Сумська зізналася, як реагує на професійну критику від молодшої доньки. Акторка розповіла, що саме не подобається її доньці у її роботі.