"Сталася якась жесть": Надя Дорофєєва вперше висловилася про стрілянину після свого концерту у Червонограді

Новини шоубізнесу
5 047
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Надя Дорофєєва запевняє, що її охорона не має стосунку до стрілянини
Фото: Скриншот Інстаграм

Ролик зі стріляниною вже активно шириться мережею

Відома українська співачка Надя Дорофєєва, яка зізналася що змусило її вперше в житті випити “пару стопок”перед концертом, потрапила у черговий скандал, пов’язаний з її перформансом у Червонограді. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артистка дала у цьому місці концерт. Як виявилося, після виступу Дорофєєвої сталася бійка, яка супроводжувалася стріляниною. Виконавиця не змогла пройти повз таку новину і, звісно, вийшла на зв'язок із фоловерами аби дати кілька коментарів. Зазначається, що бійка розпочалася менше ніж за годину після концерту Наді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Причини сутички групи фанатів наразі невідомі. Відомо лише те, що у сварку втрутився чоловік у формі. У мережі говорять, що він втрутився у бійку і використав пістолет. Зокрема, чоловік зробив постріл у повітря аби розігнати збіговисько. Присутнім вдалося зафільмувати цей момент та поширити ролик інциденту у мережі. Є припущення, що тим чоловіком у формі був охоронець Наді Дорофеєвої.

Звісно, новина набула такого резонансу, що підписники засипали свою улюблену артистку питаннями стосовно цього інциденту. Дорофеєва у себе у фотоблозі прокоментувала цю ситуацію. Зокрема, вона заявила що чоловік, який стріляв, немає жодного стосунку до неї. Ба більше, Надя не знала про цю бійку, так як перебувала у гримерці. Проте, співачка не заперечує, що постріл був і вона навіть чула його, але подумала, що то їй здалося. Зрештою, Надя звернулася до підписників із заявою та висловила надію, що винуватців бійки знайдуть.

Зараз мене згадують у новині, що вчора після концерту в Червонограді, як пишуть у заголовках, "охорона Наді Дорофєєвої побила людей". По-перше, у мене немає охорони. На концертах всі організатори замовляють охоронців, щоб захід відбувався безпечно. Сталася якась жесть. Я бачила відео, як якась людина, можливо, охоронець, я не знаю, але стріляє вгору, якась сутичка. Цей момент був після концерту. Ми й самі почули постріл, перебуваючи в гримерці. Подумали, може, здалося. Але, на жаль, не здалося. Я сподіваюсь, що відповідні люди, служби, організатори розберуться з цим питанням,
– сказала знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те як Надя Дорофєєва припідняла светра, аби показати нове мінітату на тілі. Артистка зробила парне тату зі своїм чоловіком Мішею Кацуріним