Тіто Джексон помер: що насправді стало причиною раптової смерті брата Майкла Джексона

Новини шоубізнесу
584
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тіто Джексон помер
Тіто Джексон. Фото: Getty Images

Легенда 70-х і учасник культового The Jackson 5 пішов з життя у 70 років

Трагічна новина сколихнула світ музики — у віці 70 років помер відомий музикант Тіто Джексон, рідний брат Майкла Джексона та учасник легендарного гурту The Jackson 5. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Як стало відомо, 70-річний музикант помер від серцевого нападу. Про це повідомляє видання People з посиланням на слова племінника Сіггі Джексона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Трагічна подія сталася у неділю, 15 вересня, коли серце Тіто зупинилося. Шанувальники, як тільки дізналися про це, почали висловлювати співчуття рідним артиста та згадувати музичну спадщину Джексона.

Учасник гурту The Jackson 5 Тіто помер
Тіто Джексон. Фото: Getty Images

Чим Тіто Джексон запамʼятається мільйонам прихильників

Тіто Джексон був невід'ємною частиною знаменитого колективу The Jackson 5, до якого також входили його брати – Майкл, Джекі, Джермейн, Марлон і пізніше Ренді. Гурт став популярним у 1970-х роках завдяки хітам, які до сьогодні залишаються улюбленими мільйонами: I Want You Back, ABC та I'll Be There. У 1997 році The Jackson 5 увійшли до Зали слави рок-н-ролу, а також отримали зірку на Голлівудській алеї слави.

Окрім участі в гурті, Тіто займався сольною творчістю, випустивши кілька альбомів. Серед них: I Gotta Play (2003), Tito Time (2016) та Under Your Spell (2021).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно також пішов з життя кумир молоді 60-х та режисер "Беверлі-Гіллз". Культовий актор, співак та режисер Джеймс Даррен помер у віці 88 років.