Maneskin припиняє існування? Соліст гурту Даміано Давід оголосив про початок сольної кар'єри

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Даміано Давід запускає сольний проєкт, фото
Лідер Maneskin Даміано Давід. Фото: соцмережі

Харизматичний італієць також кардинально змінив свій імідж

Схоже, італійський рок-гурт Maneskin розпадається. Лідер колективу Даміано Давід, який раніше привів на Met Gala 2024 свою нову дівчину, вкотре повідомив, що планує стати окремим артистом.

Фронтмен відомого італійського рок-гурту Maneskin Даміано Давід оголосив про початок сольної кар'єри. В Instagram Даміано опублікував відео, з кадрами з нового кліпу на пісню "SILVERLINES". Трек вийде вже 27 вересня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цікаво, що спілкуючись з журналістами на MTV VMA 2024 Даміано Давід підтвердив, що 27 вересня його шанувальники дізнаються чудову новину. Він запускає новий сольний проєкт, який буде принципово відрізнятися від стилю та музики Maneskin.

На запитання про його участь у гурті, Давід зазначив, що нічого не зміниться, і він продовжить виступати з Maneskin. Однак, схоже, це не зовсім правда. Днями стало відомо, що бас-гітаристка гурту Вікторія Де Анджеліс підписала контракт з noted. Records. Подейкують, що інші музиканти колективу теж працюють над сольними проєктами.

Даміано Давід пофарбував волосся, фото
Даміано Давід змінив імідж. Фото: Getty Images

До речі, на церемонії MTV VMA лідер Maneskin вперше продемонстрував свій новий образ. Даміано Давід, довго був блондином, знову пофарбував волосся в темний колір і відростив вуса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, вже стало відомо, хто поїде на Євробачення-2025 від України. Цією новиною поділився блогер Беспалов, який стверджує, що це молода співачка.