Павло Зібров ніжно звернувся до дружини в особливий для них день: що святкує зіркове подружжя

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Павло Зібров чуттєво привітав дружину
Павло Зібров із дружиною. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Артист показав рідкісне спільне фото з коханою, якій присвячує пісні

Український артист Павло Зібров, який нещодавно ностальгував за школою, поділився рідкісним знімком з дружиною Мариною, відзначаючи річницю. 19 вересня — особливий для зіркового подружжя день. Адже саме сьогодні 30-та річниця їхнього вінчання.

Подружжя святкує цю важливу дату, що стала знаковою в їхньому житті. Павло не залишився байдужим і опублікував на своїй сторінці в Instagram тепле фото разом із коханою.

На знімку музикант позує у класичній білій сорочці, а Марина — в ніжній рожевій сукні. Під світлиною Зібров зворушливо привітав дружину з цією визначною подією.

Related video
Саме цього дня 30 років тому нашу любов благословили небеса! Наші долі повінчані, а серця навіки пов'язані одне з одним. З річницею, кохана,
— ніжно звернувся Павло Зібров до дружини.
Павло Зібров та його дружина Марина
Павло Зібров із дружиною. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Артист зазначав, що церковний шлюб, укладений рівно 30 років тому, став для них важливим кроком у спільному житті. Нагадаємо, Павло та Марина Зіброви одружилися 25 серпня 1994 року, а вже 19 вересня того ж року вирішили обвінчатися. Такі річниці підкреслюють міцність стосунків пари та їхню відданість одне одному протягом усіх цих років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Павло Зібро відверто розповів, чи підтримує спілкування з родичами з росії. Як відомо, у рф проживають двоюрідні брати та сестри Павла Миколайовича.