Допомагати тим, хто цього потребує: Ектор Хіменес-Браво прихистив цуценя з притулку (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Ектор Хіменес-Браво забрав із притулку собаку - цуценя Бубіка
Ектор Хіменес-Браво та Бубік. Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo/

Тепер у нього вдома четверо собак

Під час повномасштабного вторгнення росії в Україну тема адопції тварин стала ще актуальнішою, адже багато хатніх улюбленців постраждали від дій країни-агресора та залишились без домівок. Все більше українців та зірок надають перевагу допомозі безпритульним тваринам й дарують їм новий дім.

Так зробив і незмінний суддя «МастерШеф» на СТБ, шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво. Так, днями у нього з'явився новий член родини цуценя Бубік. Радісною новиною кулінарний експерт поділився у своєму Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ектор Хіменес-Браво відверто зізнається, що історія Бубіка, якого дивом врятували волонтери на трасі Київ-Одеса, вразила його до глибини душі. Відтак він вирішив подарувати цуцику новий дім, свою турботу та щиру любов. 

Зовсім випадково я дізнався про Бубіка — маленького цуценя. Його дивом врятували з траси Київ — Одеса. Знайшли біля дороги, зовсім крихітного і беззахисного. Його братики й сестрички не витримали жахливої спеки, але Бубік вижив завдяки небайдужим людям, які передали його в громадську організацію порятунку тварин ЗооПатруль.

До речі, окрім Бубіка там залишилось ще понад 600 собак і багато котиків, які теж потребують домівки,
- рощповідає Ектор Хіменес-Браво.
Ця історія торкнулася мене до глибини душі. Я не міг залишити його на самоті. Тому 10 вересня забрав його до себе. Тепер у Лупіти є не тільки дочка Фіона, але й синочок — маленький Бубік. Йому близько 1,5 місяця, і це ніжне та любляче створіння вже стало невід’ємною частиною нашої родини. Тепер у мене чотири собаки: Лупіта, Клопік, Фіона і Бубік. Замислююсь над п’ятою,
ділиться Ектор. 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що місяць тому приголомшила змінами у житті й популярна українська співачка Lida Lee. Дівчина також наважилася взяти тварину з притулку, тож тепер у неї вдома живе прекрасна собака на ім’я Лу Лу.