Хвороба прогресує: родина Брюса Вілліса побоюється, що актор не доживе до 70 років

Новини шоубізнесу
539
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Брюс Вілліс, фото
У Брюса Вілліса прогресує невиліковна хвороба. Фото: Getty Images

На жаль актор може не дожити до свого ювілею

У Брюса Вілліса стрімко погіршується стан здоров'я. Нещодавно ЗМІ "злили" нові фото важкохворого актора, які дуже засмутили його фанатів. А тепер на сполох б'є родина зірки фільму "Міцний горішок".

У відомого американського актора Вілліса, якому раніше діагностували лобно-скроневу деменцію, погіршився стан здоров’я. Родина 69-річного голлівудського актора серйозно стурбована.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

За словами інсайдера, який поділився інформацією з In Touch Weekly, невиліковна хвороба, діагностована у 2022 році, почала прогресувати. Близькі актора дуже занепокоєні його самопочуттям і бояться, що він може не дожити до свого 70-річного ювілею, який відзначатиме у березні 2025 року. Вілліс перебуває під постійним наглядом лікарів, які роблять усе можливе для полегшення його стану.

Хвороба настільки прогресувала, що сім'я переживає, чи залишиться у них достатньо часу з Брюсом, і чи доживе він до 70 років,
— зазначив інсайдер.
Як Брюс Вілліс виглядає зараз, фото
Важкохворий Брюс Вілліс з донькою. Фото: instagram.com/brucewillisbw

Після діагнозу актор перестав з'являтися на публіці. Хвороба вплинула на його рухливість, через що пересуватися самостійно йому стає дедалі важче. Поруч з ним завжди є помічники, які слідкують за його станом і допомагають у повсякденному житті. Майже весь час Брюс Вілліс проводить зі сім'єю — дружиною та доньками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що нещодавно Елтон Джон засмутив шанувальників сумною новиною. Співак частково втратив зір.