Юна співачка VLADA K представила одну з двох пісень, які створила для Дитячого Євробачення (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка VLADA K
VLADA K. Фото: пресслужба

VLADA K каже, що її "Мантра" – заклик до незламності та віри в майбутнє

19 вересня юна українська співачка VLADA K презентувала нову роботу  “Мантра”. Це одна з двох пісень, створених для Дитячого Євробачення, авторами якої стали творці композицій  “Teresa & Maria”, виконаної alyona alyona та Jerry Heil і “Stefania”, що виконує Kalush Orchestra. Також і сама VLADA K є співавтором пісні “Мантра”.

“Мантра” — це глибоке філософське роздумування про надію, віру в краще майбутнє та внутрішню стійкість перед життєвими труднощами. Вона являє собою своєрідну медитацію, заклик не здаватися і знайти сили всередині себе, навіть коли здається, що навколо панує хаос.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Основне послання пісні — це не лише заклик до витримки у складних ситуаціях, але й нагадування, що щастя не приходить само собою, і щоб його відчути, необхідно відкрити серце для нового, адже “у закриті двері щастя не притече”.

Пісня "Мантра" для мене — це особливий проєкт, адже вона була створена для Дитячого Євробачення і є частиною великої мрії про те, щоб цю пісню почули в Європі. Ця пісня про силу надії та внутрішньої стійкості, яку я хочу передати кожному слухачеві. Навіть у найскладніші часи ми повинні вірити в краще майбутнє та знаходити сили не здаватися, адже щастя завжди поруч, варто лише відкрити для нього серце,
— ділиться VLADA K.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно в музичній індустрії розгорівся чималий скандал. Адже українська співачка Dakooka і "коханець" Кароль випустили кліп із росіянами, які відзначилися треком для "Слово пацана".