Приклад для наслідування! Багатодітний тато Тімур Мірошниченко отримав почесну нагороду "За відповідальне батьківство" (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Тімур Мірошниченко отримав відзнаку
Тімур та Інна Мірошниченки з чотирма дітьми. Фото: пресслужба 1+1

Ведучий разом з дружиною всиновив двох діток

Тімура Мірошниченка, який нещодавно зізнався, чи є в нього шанси знову стати ведучим Нацвідбору на Євробачення-2025, нагородили почесною відзнакою. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі!

У своєму Instagram Тімур поділився, що в суботу, 21 вересня, разом із дружиною, адвокатом та блогеркою Інною Мірошниченко, відвідав церемонію нагородження премії "Скарб нації" в Будинку митрополита. Йому вручили нагороду "За відповідальне батьківство", що свідчить про те, що його вважають прикладом для українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
У мене є фантастична дружина без якої цього всього точно б не було, тому що ми єдине ціле і всі рішення завжди ухвалюємо разом. Тому це одна на двох нагорода, точніше, одна на шістьох уже нагорода,
— поділився враженнями ведучий.
Тімур Мірошниченко показав свою нову нагороду, фото
Тімур Мірошниченко подякував дружині за свою нагороду. Фото: соцмережі

Нагадаємо, що Тімур та Інна Мірошниченки виховують чотирьох дітей. Хлопчика Марселя та дівчинку Ангеліну вони всиновили. Крім того, у них є рідні донька Мія та син Марк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, нещодавно дружина Тімура Мірошниченка здивувала зізнанням, чому насправді їй хотіли відмовити в усиновленні другої дитини. Дізнайтесь всю правду.