Чому насправді закрили Comedy Club Ukraine: Дядя Жора назвав шокуючу правду і зізнався, чи дійсно винен Притула

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Comedy Club Ukraine закрито - дядя Жора вперше зізнався, чому закрили популярний проєкт
Дядя Жора. Фото facebook.comDyadyaJoraComedy

Вперше публічно стало відомо, хто насправді винен у розпаді легендарного шоу

Гуморист Дядя Жора, який познущався з Лесі Українки, вперше розкрив справжню причину закриття Comedy Club Ukraine, проєкту, який був надзвичайно популярним у 2006-2008 роках. Шоу швидко стало улюбленим серед глядачів, однак на піку успіху проєкт несподівано зник з ефіру, що породило безліч чуток.

У програмі “33 запитання від Люкс ФМ” Дядя Жора вперше пролив світло на закулісні інтриги. При цьому шоумен назвав Андрія Молочного, який вкрав у Притули шоу “Файна Юкрайна”, одним із головних винуватців розпаду проєкту. Хоча варто зазначити, що багато хто припускав, ніби це міг бути Сергій Притула.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

І все ж Дядя Жора категорично спростував ці чутки. Він заявив, що основний конфлікт виник через фінансові амбіції та внутрішні суперечки. Конфлікт між учасниками, за словами Дяді Жори, поступово призвів до розколу, що й стало причиною закриття Comedy Club Ukraine.

Будь-який проєкт, який швидко стартує, так само швидко може й розвалитися. Великі гроші, амбіції людей. За Притулу брехня. Це були інші люди, з яких усе почалося. Незадоволений був Андрій Молочний, а далі пішов розкол зсередини, що і стало причиною розпаду,
— розповів дядя Жора.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, також дядя Жора розсекретив свої заробітки під час війни. Артист зізнався, завдяки чому утримує власну родину.