"Життя занадто коротке": вагітна дружина Володимира Остапчука неочікувано заговорила про розлучення

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Полтавська розповіла про плани на розлучення
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/poka.tya/

Катерина Полтавська розкриває таємниці стосунків з відомим шоуменом

Вагітна дружина Володимира Остапчука, яка вирішила піти з Instagram, несподівано заговорила про розлучення. 24-річна Катерина Полтавська зізналася, через що вони з чоловіком сваряться, та як це впливає на їх стосунки.

Блогерка та вагітна дружина телеведучого нещодавно поділилася своїми думками про можливе розлучення під час сесії запитань в Instagram. У відповідь на питання від підписників про свої побоювання щодо розриву з чоловіком, 24-річна Катерина відверто зізналася, що обидва партнери можуть стати ініціаторами такого рішення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Блогерка зазначила, що головним для неї є власне щастя. Тому Катерина Полтавська не боїться, що стосунки можуть завершитися.

Якщо нам з чоловіком вдасться робити щасливими один одного все життя, буде супер, але якщо ні, то це не буде кінцем для мене. Життя занадто коротке, щоб поставити крапку в ньому через розлучення. Перестраждаю. Ну і в нашому випадку це Вова має перейматися, що я піду, бо мені 24,
— зазначила Катерина Полтавська.
Катерина Полтавська прокоментувала ймовірний розрив з Володимиром Остапчуком
Фото: instagram.com/poka.tya/

Катерина також розповіла, що між ними не виникає серйозних конфліктів, і сварки зазвичай виникають лише через дрібниці домашнього побуту. Про одну з них дівчина розповіла детальніше:

У нас немає серйозних причин для сварок. Зазвичай це якісь дрібниці. Можу про найдурнішу розповісти. Вова дуже любить, щоб всі речі завжди лежали на своїх місцях. Заходить на кухню, каже: "Чому відкрита пачка паличок лежить на столі, а не в полиці?" Ну крінж. Мене це так роздратувало, що літали ці палички потім по всьому будинку. І збирав він їх,
— додала блогерка.
Дружина Остапчука розповіла, чому вони сваряться
Фото: instagram.com/poka.tya/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше молода дружина Остапчука показала свій округлий животик. Катерина Полтавська зізналася, скільки набрала за 24 тижні вагітності.