Аліна Гросу похизувалася дипломатичними обов'язками у США, але МЗС почало спростовувати її слова

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду у США - чи правда це відповіло МЗС
Аліна Гросу. Фото: instagram.com/alina_grosu

Стало відомо, чи справді співачка стала новим послом української культури у США

Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка на корпоративі співала “Белые розы" росіянина Шатунова, оголосила, що тепер виконує обов'язки дипломата у США. Місія артистки — представляти українську культуру в Нью-Йорку. Однак на цю новину швидко відреагувало МЗС України та несподівано відхрестилося від артистки. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У себе в Instagram Аліна Гросу повідомила, що про цю посаду їй стало відомо від керівництва дипломатичних відносин між США та ООН. Співачка поділилася враженнями від нової ролі та висловила подяку меру Нью-Йорка та його команді за запрошення на звану вечерю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ба більше, Аліна анонсувала свою місію представлення української культури під час одного з концертів свого туру. Та й на цьому артистка не планує зупинятися.

Для мене велика честь бути частиною цієї події. І я з великим задоволенням представляла нашу країну на цьому вечорі, а також продовжу це робити й далі,
— зазначила Аліна Гросу.

Проте Міністерство закордонних справ України спростувало цю інформацію, зазначивши, що не має жодних даних про призначення Гросу. У коментарі для 24 Каналу представники МЗС України заявили, що Аліна Гросу не має офіційних дипломатичних повноважень, і додали, що її призначення не зафіксовано у державних реєстрах.

Нам не відомо, звідки з'явилася інформація про те, що співачка Аліна Гросу "отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку". Враховуючи резонанс цієї інформації в ЗМІ маємо офіційно роз'яснити, що Аліна Гросу не перебуває на жодних штатних чи позаштатних посадах в системі органів дипломатичної служби України з виконання дипломатичних або консульських функцій,
— зауважили в МЗС.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, вперше після весілля Аліна Гросу заговорила про російського актора Романа Полянського. Артистка продовжує підживлювати інтерес до свого особистого життя.