Отримав 13 ножових поранень. Дядя Жора пригадав, як в молодості був за крок до смерті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Дядя Жора був за крок до смерті, фото
Дядя Жора. Фото: instagram.com/dyadya_jora

Артиста буквально витягнули з того життя

Дядя Жора, який розкрив свою зарплатню, пригадав моторошну історію. Виявляється, у молодості артист ледь не загинув через конфлікт. Він отримавши більше десятка ножових поранень у серце… Детальніше читайте далі в нашому матеріалі.

49-річний Дядя Жора розповів, як колись став на захист друга, за що сам опинився в лікарні. Тоді він був на межі життя та смерті, переживши клінічну смерть тривалістю понад дві хвилини.

Були такі історії з молодості. 20 — то багато, 13 було (ред. ножових поранень). Трошки попав, захистився за товариша і трошки взяв на себе більше, чим мав. Трішки така невесела історія, але її пережили і пішли далі. А там дійсно доходило до міфічних штук, де трішки у мене була і клінічна смерть,
— пригадав артист.
Related video

Вадим Мичковський (справжнє ім’я Дяді Жори) зазначив, що йому здалося, наче він бачив світло в кінці тунелю. Хоча він не виключає, що це могло бути світло в операційній.

Потім повернули мене, бо кажуть, ти ще не заспівав пісні свої. Вовчиці будуть чекати. Повернули. Витягли звідти, звідки тяжко витягнути, але то було по молодості, такий тяжкий випадок, який дав переосмислити все життя далі,
— додав гуморист.

Також днями Дядя Жора зізнався, чому насправді закрили Comedy Club Ukraine. Він назвав шокуючу правду і розповів, чи дійсно в цьому винен Притула.