Відомий ведучий висловився проти участі Klavdia Petrivna на Євробаченні 2025: як він це аргументує

Новини шоубізнесу
647
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Клавдія Петрівна поїде на Євробачення 2025 чи ні
Клавдія Петрівна. Фото: скриншот

Андрій Чорновол висловив власне ставлення до феномену загадкової артистки

Відомий український телеведучий Андрій Чорновіл не підтримує участь Клавдії Петрівни у Євробаченні 2025. Чому шоумен вважає таку кандидатуру не найвдалішою — дізнавайтеся нижче!

За його словами, образ загадкової співачки вже встиг набриднути слухачам, тому Україні варто представити іншу зірку на цьому престижному конкурсі. У програмі “СвоєРідне Шоубіз” Андрій Чорновіл підкреслив, що аудиторія потребує нових ідей та свіжих виконавців, щоб відновити інтерес до пісенного формату.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Він вважає, що Клавдія, справжнє ім'я якої Соломія Опришко, має можливість "вистрілити" в майбутньому. Проте наразі їй краще зосередитися на розвитку музичної кар'єри, ніж змагатися на міжнародній арені.

Мені не цікаво. Я не кажу, що мені не подобається, просто я вже втомився. Були прогріви перед концертами, потім самі концерти. Постійно Клавдія Петрівна, Клавдія Петрівна. Я вже не хочу на Євробаченні її бачити.
Klavdia Petrivna, залишайся з нами, давай концерти. Я впевнений, що у неї все попереду, але давайте зробимо паузу і на Євробачення поїде хто-небудь інший,
— зазначив Андрій Чорновіл.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, Клавдія Петрівна потрапила до нового списку Forbes Ukraine. І ось хто з вітчизняних зірок склав їй компанію.