Олег Винник оселився у "російському" районі Берліна: як виглядають апартаменти та скільки вони коштують (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олег Винник живе у Німеччині
Олег Винник. Фото facebook.comgroupsvovchytsya

Стало відомо, скільки щомісячно витрачає співак тільки на житло у Німеччині

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну співак Олег Винник виїхав до Німеччини (подейкують, що нелегально, в багажнику автомобіля). Відтоді його життя в Берліні стало темою для обговорень в Мережі.

Як стало відомо з Telegram-каналу "Вогник", Винник оселився в районі, де переважає російськомовне населення. Папараці виявили місце проживання артиста, підтвердивши, що він веде закритий спосіб життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Олег Винник у Німеччині - як живе артист
Олег Винник. Фото: Telegram-канал Вогник"

Місцеві активісти також зауважують, що співак досі не брав участі у благодійних акціях на підтримку України та не з'являвся на проукраїнських мітингах у Німеччині. Зате артист чимало витрачає на власне життя у Берліні.

Ми ж знайшли, апартаменти "головного вовка шоубізу" на околиці Берліна, в районі Шарлоттенбург, який давно облюбували росіяни. На вході новенького ЖК, навпроти дзвінка прізвище німецькою і назва його компанії. Квартиру на верхньому поверсі він нещодавно засвітив у TikTok. Наразі, оренда з комуналкою тут коштує щонайменше 100 000 грн на місяць. Сусіди кажуть, що там живе "мила пара селебріті",
— йдеться у дописі.
Як виглядає будинок Олега Винника
Олег Винник. Фото: Telegram-канал Вогник"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олег Винник зухвало відмовив у дуеті своєму "двійнику". Та після цього "вовчиці" стали не на його бік, знайшовши нового кумира.