Надя Дорофєєва має серйозні проблеми зі здоров'ям: співачка зізналась, що зараз проходить реабілітацію

Новини шоубізнесу
920
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Надя Дорофєєва поскаржилась на погане самопочуття, фото
Співачка Надя Дорофєєва. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Зірка знову розхвилювала своїх прихильників

Надя Дорофєєва, яка днями анонсувала свій перший альбом, розповіла про проблеми зі здоров'ям. Дізнайтесь, чому відома співачка була вимушена звернутися до медиків.

Надя Дорофєєва знову поскаржилась на проблеми зі здоров'ям. Виявляється, погане самопочуття зірки спровокували виснажливі тренування до її концертів. Через проблеми з колінами вона вимушена бути доволі обачною та ходити до реабілітолога, щоб підвищити витривалість ніг і краще переносити фізичні навантаження під час виступів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Фізично готуюся до турів, і такий серйозний підхід у мене вперше. Я почала за півтора місяця до туру ходити на реабілітацію — спеціальні тренування для колін, з якими у мене проблеми. Оскільки в цьому турі я вперше за три роки на підборах, зараз намагаюся зробити все можливе, щоб мої ноги були більш витривалими. Як каже мій реабілітолог, тепер мені треба бути більше спортсменкою,
поділилась зірка в інтерв'ю ELLE.

Дорофєєва також зізналась, що під час туру для неї дуже важливий комфорт. Тому вона завжди бере з собою теплі шкарпетки та багато зручного спортивного одягу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що в серпні Надя Дорофєєва неочікувано показалася на лікарняному ліжку. Тоді у зірки теж були проблеми з колінами через палкі танці на своєму концерті.