Рокер із українським корінням: Ді Снайдер з гурту Twisted Sister вразив зізнанням про свого дідуся-українця

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ді Снайдер з Twisted Sister має українське коріння
Ді Снайдер. Фото: Getty Images

Фронтмен Twisted Sister підтримав Україну та розповів, в яких умовах тут колись жив його дідусь

Легендарний фронтмен гурту Twisted Sister Ді Снайдер вразив прихильників неочікуваним зізнанням — виявляється, його коріння сягає України. Музикант поділився цим фактом під час емоційного відеозвернення, яке швидко стало популярним серед його шанувальників.

Снайдер відверто підтримав Україну у її боротьбі з російською агресією, наголосивши на важливості міжнародної допомоги. Відповідне відео зʼявилося в Instagram United24.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ді Снайдер згадав, що його дідусь, Міша Плотник, був українцем, що додає особливого значення його підтримці нашої держави. Під час відео артист виконав знаковий трек "We’re Not Gonna Take It", який став символом протесту й спротиву. Цей виступ став ще одним доказом його солідарності з українським народом.

Мій дідусь, Міша Полотник, народився і виріс в Україні під російським царатом. У мене немає ніякої любові до Росії, але я відчуваю сильну любов до України. Мій дідусь жив там, у пригнобленій країні. Вони здобули свободу, а тепер росіяни знову намагаються її забрати. Ні, ми цього не допустимо, ми цього не будемо терпіти,
— зазначив Ді Снайдер.

На завершення музикант закликав світову спільноту не забувати про війну. Тому він наголошує на необхідності активно допомагати Україні через платформу United24, підкресливши, що лише разом ми зможемо подолати російське зло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно син Майкла Дугласа приїхав в Україну. 24-річний Ділан розповів, що його тут вразило найбільше.