Відома українська дизайнерка хотіла переїхати на росію: хто зупинив Ольгу Навроцьку (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ольга Навроцька зізналася, що ледь не переїхала на росію
Ольга Навроцька. Фото: instagram.com/navrolya_/

Виявилося, що зіркова подруга врятувала Ольгу Навроцьку від переїзду на росію

Відома українська дизайнерка та художниця по костюмах Ольга Навроцька, ніжним дописом з якою заінтригував Алан Бадоєв, поділилася відвертими спогадами про свої минулі плани щодо переїзду на росію. До 2013 року, за її словами, вона серйозно розглядала можливість зміни країни через професійні перспективи.

Ольга зізналася, що на той час активно працювала зі знаменитостями з росії. Саме це й підштовхувало її до думок про переїзд до московії. Як зазначила Навроцька, вона мало цікавилася політикою та історією, тому не бачила загрози у співпраці з рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Утім, на її життєвому шляху з'явилася людина, яка вплинула на рішення залишитися в Україні. Остаточно відмовитися від ідеї виїзду її переконала близька подруга, відома акторка Людмила Гурченко, яка порадила зосередитися на розвитку кар'єри в Україні. Про це Ольга Навроцька розповіла в інтервʼю Аліні Доротюк.

Коли я хотіла ухвалити рішення переїхати до Москви, у мене була така прекрасна подруга - Людмила Марківна Гурченко. Я ось зараз, коли думаю, як би вона відреагувала - я думаю, вона була б на нашому боці, вона була досить розумною та правильною людиною. І вона мені сказала: "Оля, ні в якому разі не переїжджай. Ніколи не роби цього". От просто вона мені якось сказала і так запрограмувала. Я могла жити в Москві, за кордоном, де завгодно. За моє життя було багато варіантів. Але я саме тут. І для мене це був такий величезний інсайт,
— розповіла Ольга Навроцька.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Тарас Тополя став чи не головним "нацистом 21 сторіччя" за версією росіян. Артист прокоментував потрапляння до російської бази та зізнався, чи виникали в нього через це проблеми.