Наталка Денисенко отримала в подарунок розкішний букет, який потрапив у Книгу рекордів України (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наталка Денисенко отримала незвичайний подарунок від Андрія Федінчика
Наталка Денисенко. Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Артистка похизувалася величезним букетом, який налічував аж 2 тисячі троянд

Відома українська акторка Наталка Денисенко, яка похизувалася ідеальними формами у купальнику, отримала особливий подарунок. Зірка українського театру та кіно стала власницею чи не найрозкішнішого букета. Принаймні його красу відзначили навіть у Книзі рекордів України. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Днями кияни стали свідками того, як на евакуаторі везли величезний букет троянд. Їх кількість виявилася дійсно дивовижною — композиція налічувала відразу 2 тисячі квітів!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Трохи згодом стало відомо, ким є щаслива власниця такого розкішного подарунка. Виявилося, що букет з двома тисячами роз отримала акторка Наталка Денисенко. Про це вона розповіла у себе в Instagram та показала, наскільки величезною є композиція квітів.

У коментарях Наталка розповіла, що такий сюрприз організував для неї коханий чоловік Андрій Федінчик, який служить у ЗСУ. Артистка зазначила, що бажає кожній дівчині отримати подібний подарунок, але зауважила, що це доволі незручно через велику кількість квітів.

Зазначимо, що деякі джерела повідомляють, ніби букет, що складався із 2-ох тисяч троянд потрапив до Книги рекордів України. Проте насправді найбільшим букетом був створений 8 березня 2012 року та загалом складався з 2501 квітки, серед яких були троянди, хризантеми та лілії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Наталка Денисенко показала, який подарунок з передової привіз її чоловік на день народження тата. Це дійсно особливий презент, який може отримати далеко не кожен.