Екснаречений Раміни Есхакзай вперше прокоментував їх розставання та новий роман журналістки з військовим

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євген Пронін та Раміна Есхакзай розійшлися - чому так сталося
Євген Пронін та Раміна Есхакзай. Фото: instagram.com/pronin_law_you

Євген Пронін зізнався, як ставиться до того, що його кохана почала нові стосунки

Колишній наречений відомої блогерки та журналістки Раміни Есхакзай, юрист Євген Пронін, який дружив з відомою співачкою-зрадницею, вперше детально прокоментував їхнє розставання та нові стосунки колишньої з військовим. Пронін зазначив, що саме він став ініціатором завершення їхніх п'ятирічних стосунків, адже на це вплинули складні життєві обставини, зокрема, й війна в Україні.

В інтервʼю проєкту “Розмова” юрист зізнався, що на момент розриву відчував, що це рішення буде правильним для обох. А після — стосунки між ними стали більш дружніми та відкритими. За словами Євгена, вони зберегли теплі взаємини та продовжують спілкуватися, оскільки їх об’єднує багато спільного минулого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Пронін також прокоментував нові стосунки Раміни з військовим. Юрист підкреслив, що щиро радий за неї та бачить, що вона знайшла своє щастя. Він бажає їй тільки найкращого і впевнений, що цей новий етап її життя принесе ще більше гармонії та радості.

Вона може телефонувати й радитись з приводу контенту, потенційних гостей. Я залюбки їй допомагаю. Ми постійно підтримуємо збори, ініціативи, проєкти одне одного. У неї є нові стосунки, які я поважаю. Я радий, що вона в кращому емоційному стані, ніж було раніше. Вона змінилася, і я радий, що в неї все добре,
— висловився Євген Пронін.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Раміна Есхакзай пообіцяла всиновити хлопчика з Маріуполя, якого підло викрали росіяни. Відома інтервʼюерка оголосила про намір допомогти підлітку, якого депортували окупанти.