Завдяки карті бажань Таня Песик відправилась на край світу! Як це було (ЕКСКЛЮЗИВ)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Таня Песик розповіла, як їй допомогла здійснити мрію карта бажань
Таня Песик. Фото: instagram.com/tanet_vip/

Мріяти - це вже половина роботи!

Відома українська комікеса Таня Песик, яка раніше зізнавалася у своїй любові потринькати гроші, має дуже цікаве хобі. Воно допомогло їй здійснити мрію! Як це було — дізнавайтеся ексклюзивно на HOCHU.ua!

Зовсім нещодавно в ефірі шоу “єПитання”, яке виходить щопонеділка о 20:00 на Новому каналі, дівчина розповіла про омріяну подорож. Щоб її здійснити, Таня перевірила на собі один зі спеціальних "мрійних” методів, про який часто розповідать коучі з саморозвитку — карту бажань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
У мене вдома є карта бажань. Для неї вирізаю різні малюнки та фото з журналів, які мені відгукуються. Мрія на першій карті здійснилася настільки, що я придбала такий самий телефон, знімок якого наклеювала. А коли місце на карті закінчилася, вирішила зробити нову, =
– ділиться Тетяна Песик.

Одним із бажань, які вписала туди комікеса, було відвідати найзахіднішу точку Європи – мис Рока, що розташований у Португалії. І цього літа їй таки це вдалося!

Лише коли стояла на краю світу, усвідомила, що моя мрія здійснилася. Тому записала відео, в якому захотіла донести іншим: якщо будете дуже-дуже мріяти про щось, це обовʼязково втілиться,
– каже акторка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, що Наталка Денисенко отримала у подарунок розкішний букет. Він настільки величезний, що потрапив до Книги рекордів України! Що це було — дізнавайтеся тут.