"Ти не старий": Катерина Полтавська подарувала Остапчуку на 40-річчя тортик із пікантним натяком

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Полтавська привітала чоловіка з днем народження
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська. Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Катерина Полтавська поділилася подробицями святкування 40-річчя Остапчука: оригінальний торт, цифрове піаніно і зворушливе зізнання в коханні

Сьогодні, 27 вересня, український телеведучий Володимир Остапчук святкує свій 40-й день народження. Його вагітна дружина, Катерина Полтавська, не оминула такої події та щиро привітала коханого чоловіка зі святом.

У себе в соцмережах Катерина Остапчук показала, як подарувала коханому невеликий тортик із жартівливим написом: "ти не old, ти timeless" (ти не старий, ти позачасовий — ред.). Теплими моментами зі святкування подружжя поділилося у своєму Instagram, де Катерина зазначила, що дуже вдячна долі за те, що Володимир з'явився у її житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дівчина висловила свою повагу та любов до чоловіка, назвавши його доброю, щирою та турботливою людиною. Катерина також побажала йому бачити свої сильні сторони так, як їх помічають найближчі люди. А на довершення трохи згодом Полтавська подарувала Остапчуку цифрове піаніно, яке пара вже установила вдома.

Ти єдиний, кого я так сильно люблю, і хто може вивести мене із себе за хвилину (навіть цей текст я пишу зараз після того, як тричі попросила тебе дати мені 5 хвилин тиші і не співати на кухні, але твоя творча натура не чує того, чого не хоче чути). Ти часто знецінюєш свої досягнення і я вже втратила надію, що зможу переконати тебе в тому, що ти крутий, але сьогодні хочу вкотре тобі про це нагадати,
— написала Катерина Остапчук.
Що Остапчук отримав в подарунок на 40-річчя
Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно дружина Остапчука показала свій округлий животик. Катерина Полтавська зізналася, скільки набрала за 24 тижні вагітності.