Зірка серіалу "Останній москаль" пригадав, як двічі отримав повістку: "Ці каруселі тривали місяць"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Ніколаєнко зізнався, чому не пішов служити, хоча отримав 2 повістки
Володимир Ніколаєнко. Фото: facebook.com/teatrsuzirya

Володимир Ніколаєнко пояснив, чому отримавши дві повістки він так і не опинився в складі української армії

Український актор Володимир Ніколаєнко розповів про виклики, з якими зіткнувся після отримання повістки. Зірка серіалів "Останній москаль" та "Великі вуйки" поділився власним досвідом, як двічі намагався пройти службу.

Минулого року інформація про мобілізацію актора з'явилася завдяки його колезі Богдану Бенюку. Однак в інтерв’ю виданню OBOZ Ніколаєнко пояснив, що йому було доручено лише оформити документи в ТЦК.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Після проходження медкомісії та отримання необхідних висновків, актор вирушив на навчання. Проте його відправили назад до Києва. За словами актора, цей процес тривав місяць і був психологічно складним. Та найбільше тоді хвилювалася дружина Володимира, оскільки у війську на той момент вже також перебував їх син.

Відправили на Чернігів. Пам’ятаю, вишикували серед лісу всіх новоприбульців, приїхали хлопці з частини. Запитують: "Скільки років?" Хтось відповідає: "40". Кажуть: відходьте вліво. Мене запитують, відповідаю: "54". Махають рукою — вправо. І зі мною там опинилися ще кілька товаришів мого віку. Нас повернули назад до Києва. У ТЦК сказали: "Ну, не взяли вас до цієї частини, отже, підете в іншу. Ось вам ще одна повістка". Але і там мене не взяли. Ці каруселі тривали місяць, морально було важко,
— рохповів Володимир Ніколаєнко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що відома українська актриса пішла на війну. Зірка українського кіно Ріта Бурковська склала присягу в ЗСУ та пояснила своє рішення.