"Для мене це завжди було окей": співак LAUD розповів про пропозиції стосунків від хлопців (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Laud пригадав як чоловіки кликали його на каву
Фото: : instagram.com/laud_vk

Артист також зізнався, чи зраджував свою дівчину

Популярний український артист Влад Каращук, який здобув популярність під псевдонімом LAUD та який двічі намагався перемогти на Національному відборі на Євробачення, зробив досить гучну заяву стосовно своїх зрад у стосунках. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, виконавець розповів, що нещодавно розійшовся зі своєю коханою після трьох років стосунків. Артист додав, що загалом міг зраджувати своїх других половинок, якщо до нього приходило розуміння, що це токсичні стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Іншими словами це призводило до зрад як з його боку, так і з боку його партнерок. Загалом, в інтерв’ю Славі Дьоміну співак розповів про свої найтриваліші стосунки.

Найдовші стосунки були три з половиною роки. Не буду вдаватися в подробиці, але відчув, що це мені необхідно. Чесно скажу, колись таке було (зради – прим. ред.). Ми з дівчиною сходилися й розходилися й, напевно, через все це й так сталося. Я думаю, що мене теж зраджували. Це було в токсичних стосунках. Не можу сказати на 100%, але я відчуваю, що це так було,
- розповідає виконавець.

Окрім того, співак додав, що наразі не планує будувати сім'ю. Наразі LAUD воліє займатися творчістю. Цікаво, що Дьомін запитав у виконавця про те, чи проявляли до його персони інтерес чоловіки. LAUD доволі неочікувано відповів про цілком реальні пропозиції з боку хлопців піти з ним на побачення.

Я не бісексуальний. У хлопців були зацікавленості. Мені час від часу писали й запрошували мене на каву. Для мене це завжди було окей. Я міг написати "дякую" або просто не читав ці повідомлення,
- резюмував артист.

Дивитися з 35:29

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олена Мозгова висловилася про камінг-аут старшої доньки. Зіркова мама порадила їй не звертати увагу на хейтерів.